Teamleden

/ Teamleden
Melissa

Melissa

Ik ben Melissa. Werk al ruim drie jaar bij de Koningsvis XL. Thuis heb ik twee honden en een aquarium met vissen. Ben inzetbaar op alle afdelingen voor adviezen. Verder doe ik de planning, beleidszaken, inrichting en het opleiden van onze stagiaires. Tevens doe ik een stukje inkoop en het gedeeltelijke management.

Erwin

Erwin

Ik ben Erwin. Sinds 2018  werk ik bij XL de Koningsvis als floormanager. Mijn prioriteit bij Dierspecialist is het zo goed mogelijk helpen van de klant, daarnaast verzorg ik veelal de inkomende goederen. Hij heb zelf twee flatcoated retrievers, drie katten, een fors aquarium en 4 Europese kwartels.

Ruby

Ruby

Ik ben Ruby. Ik werk sinds januari 2021 bij de Koningsvis XL. Ik heb twee honden Hulk en Sunny, 2 cavia’s Nascha en Yascha, 2 moerasschildpadden, en Tama de kat. Maar ook een beginners aquarium! Ik ben een echte liefhebber van dieren!

Desiree

Desiree

Ik ben Desirée en werkt sinds 2017 bij de Koningsvis XL. Ik adviseer klanten bij hun aankoop. Zelf heb ik drie golden retrievers. Ook wat betreft het advies in voeding en hondenaccessoires bent u bij mij aan het juiste adres. Met andere woorden, ik ben vrij breed gespecialiseerd in hondenkennis.

Kjell

Kjell

Ik ben Kjell. Mijn grootste passie is de hengelsport. Ik werk al ruim 8 jaar bij de Koningsvis. Ik heb thuis 2 katten, 2 aquaria met tropische vissen en in de tuin een Japanse koivijver. Mijn specialisme binnen de hengelsport ligt bij het zeebaars-, karper-, en roofvissen. Heeft u ook een een vijver?  Kjell geeft graag advies!

simone

Simone

Ik ben Simone. Ik werk al ruim drie jaar bij XL de Koningsvis. Ik doe vele voorkomende werkzaamheden, maar ben ook vaak te vinden op de afdeling aquaristiek. Zelf heb ik een hond (Odin) en twee katten met de naam Nermal en Peanut. Vanzelfsprekend heb ik ook een groot aquarium.

Ruben

Ruben

Dit is Ruben. Sinds 2003 is hij firmant/eigenaar van Dierspeciaalzaak XL de Koningsvis. Een bevlogen ondernemer die samen met het team verantwoordelijk is voor de realisatie en toekomstgerichtheid van de Koningsvis. Privé heeft hij twee honden en een aquarium.

roos

Roos

Ik ben Roos. Ik werk sinds november 2017 bij Dierspecialist en ben regelmatig in de aquariumhoek te vinden. Thuis heb ik twee aquariums, twee konijnen, een hond en een paard. Een echte dierenliefhebber dus!

Elyne

Elyne

Ik ben Elyne. De katten– en aquaria afdeling hebben mijn voorkeur en kan daar de klanten uitstekend van de juiste informatie voorzien. Zelf heb ik een aquarium van 120 L met kogelvissen erin. Ook rijd ik nog paard en kan u dus tevens op onze ruitersportafdeling vakkundig helpen.

Peter

Peter

Ik ben Peter. Ben al meer dan 10 jaar werkzaam de Koningsvis XL. Ben gespecialiseerd in aquaria en hengelsport.
Thuis heb ik twee aquaria en een kat als huisdier.

Anouska

Anouska

Mijn naam is Anouska en ik werk als hulpkracht op de zaterdag en in de vakantieperiodes. Mijn voorkeur in de winkel gaat uit naar de honden en katten afdeling. Zelf heb ik een hond, kat en een Baardagaam.

Joany

Joany

Binnenkort stellen we ook Joany aan u voor.

denise

Denise

Binnenkort stellen we ook Denise aan u voor.

Eva

Eva

Ik ben Eva. Ik werk parttime bij de Koningsvis XL. Ik help veelal aan de kassa, de hondenafdeling, aquaria en paardenafdeling. Ik heb drie katten, Aad, Tommie en Ukkie. Ook heb ik vier ratjes Ed, Emiel, Sullivan en Toulouse. Tevens een aquarium,  een paard en een hond van 17 jaar, Loddi.