Teamleden

/ Teamleden
Melissa

Melissa

Ik ben Melissa. Werk al ruim drie jaar bij de Koningsvis XL. Thuis heb ik twee honden en een aquarium met vissen. Ben inzetbaar op alle afdelingen voor adviezen. Verder doe ik de planning, beleidszaken, inrichting en het opleiden van onze stagiaires. Tevens doe ik een stukje inkoop en het gedeeltelijke management.

Desiree

Desiree

Ik ben Desirée en werkt sinds 2017 bij de Koningsvis XL. Ik adviseer klanten bij hun aankoop. Zelf heb ik drie golden retrievers. Ook wat betreft het advies in voeding en hondenaccessoires bent u bij mij aan het juiste adres. Met andere woorden, ik ben vrij breed gespecialiseerd in hondenkennis.

Kjell

Kjell

Ik ben Kjell. Mijn grootste passie is de hengelsport. Ik werk al ruim 8 jaar bij de Koningsvis. Ik heb thuis 2 katten, 2 aquaria met tropische vissen en in de tuin een Japanse koivijver. Mijn specialisme binnen de hengelsport ligt bij het zeebaars-, karper-, en roofvissen. Heeft u ook een een vijver?  Kjell geeft graag advies!

simone

Simone

Ik ben Simone. Ik werk al ruim drie jaar bij XL de Koningsvis. Ik doe vele voorkomende werkzaamheden, maar ben ook vaak te vinden op de afdeling aquaristiek. Zelf heb ik een hond (Odin) en twee katten met de naam Nermal en Peanut. Vanzelfsprekend heb ik ook een groot aquarium.

Ed

Ed

Het specialisme  van Ed gaat uit naar het meer old-skool vissen. Iets wat je in deze hippe tijd steeds meer terug ziet komen. Lekker met een lichte hengel op karper of met een klein jerkbaitje op snoek. Iets mooiers is er niet! Mijn hobby is het repareren cq restaureren van reeltjes en molentjes. Hier kan ik echt van genieten!

Ruben

Ruben

Dit is Ruben. Sinds 2003 is hij firmant/eigenaar van Dierspeciaalzaak XL de Koningsvis. Een bevlogen ondernemer die samen met het team verantwoordelijk is voor de realisatie en toekomstgerichtheid van de Koningsvis. Privé heeft hij twee honden en een aquarium.

roos

Roos

Ik ben Roos. Ik werk sinds november 2017 bij Dierspecialist en ben regelmatig in de aquariumhoek te vinden. Thuis heb ik twee aquariums, twee konijnen, een hond en een paard. Een echte dierenliefhebber dus!

Elyne

Elyne

Ik ben Elyne. De katten– en aquaria afdeling hebben mijn voorkeur en kan daar de klanten uitstekend van de juiste informatie voorzien. Zelf heb ik een aquarium van 120 L met kogelvissen erin. Ook rijd ik nog paard en kan u dus tevens op onze ruitersportafdeling vakkundig helpen.

Peter

Peter

Ik ben Peter. Ben al meer dan 10 jaar werkzaam de Koningsvis XL. Ben gespecialiseerd in aquaria en hengelsport.
Thuis heb ik twee aquaria en een kat als huisdier.

Joany

Joany

Mijn naan is Joany en ik werk nu al enige tijd bij de Koningsvis. Ik ben al mijn hele leven gek van dieren en heb thuis een hond, een kat, 2 aquariums waarvan 1 met garnalen en ook heb ik een verzorgpaard. Op het werk ben ik eigenlijk op alle afdelingen wel te vinden, maar de aquariumhoek trekt mij toch het meest.

denise

Denise

Ik ben Denise, ik werk inmiddels zo’n anderhalf jaar bij de Dierspecialist. Mijn specialisme ligt vooral bij de knaagdieren, maar ik ben ook veelzijdig opgeleid voor de afdelingen hond, kat, vis, vogels én ruitersport. Ik heb momenteel twee konijnen thuis.