Outdoor

/ Afdelingen / Outdoor

Nieuw in ons assortiment zijn een aantal Outdoor producten, die zeker raakvlak hebben met de Hengelsport, maar ook voor wandelaars, recreanten en kampeerders een prima toevoeging. Een divers assortiment messen, lampen, stoelen, paraplu’s, kleding, schoeisel en nog veel meer voor vindt u in onze winkel op het Ravelijncenter.

Knipmessen met vele functies, fileermessen voor alle soorten vis. Diverse lampen voor vele doeleinden. Hoofdlampen, schijnwerpers, felle lampen voor zoekfuncties. In diverse afstellingen per lamp mogelijk. Onze Neo-Tools zullen u verbazen met de vele functies.

Stoelen voor de visser, camping, waterkant en ander soorten van recreëren. Paraplu’s voor aan de waterkant, ook beschermend tegen de wind, voor de tuin en camping. Kleding voor wind en regen, maar ook voor gewoon omdat het efficiënt is, afkleedt e.d. (Sport) schoenen voor vele soorten beweging. Laarzen voor in de regen en tegen de kou. Eenvoudig, maar ook wat exclusiever.

Thermosflessen voor thee, fris of soep in vele soorten en maten. Kortom , teveel om op te noemen. Een bezoek aan onze ruime afdeling laat zien dat we een groot assortiment Outdoor producten op voorraad hebben.

Actueel