Onze winkel

/ Onze winkel

In 2017 nam de formule Dierspecialist de Winkelketen Award in ontvangst en in 2014, 2015 en 2016 zijn we uitgeroepen tot Dierenspeciaalzaak van het jaar! Bij ons vindt u kennis en deskundigheid op het hoogste niveau! Met 50 Dierspecialisten verspreid over heel Nederland vindt u er vast wel één bij u in de buurt. Naast de bekende A-merken heeft Dierspecialist ook haar eigen huismerk met kwalitatief hoogwaardige producten voor een aantrekkelijke prijs. Dierspecialist doet er alles aan om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het ontbreekt de bezoekers aan niets. Een enthousiast team van deskundige medewerkers staat altijd met raad en daad klaar. Met de 5 Dierspecialist-zekerheden als een vanzelfsprekende garantie: deskundig advies, een verantwoord assortiment, betrokken medewerkers, betrouwbare service en betaalbare producten.

Alles voor uw huisdier vindt u in Den Helder bij Dierspecialist XL De Koningsvis

Bij Dierspecialist XL de Koningsvis vindt u alles wat u nodig heeft als huisdiereigenaar. De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten. Denk hierbij aan huisvesting, speelgoed, (natuurlijke) voeding en een ruime huisdierenapotheek met onder meer een lijn fytotherapie.

Dierspecialist de Koningsvis is er voor alle huisdieren en heeft onder meer specialisaties in hond, kat, knaagdier, vogel, aquaristiek, ruiter- en hengelsport. Naast het kwalitatief hoogwaardige assortiment bent u bij de winkel ook aan het juiste adres voor uitstekende service en persoonlijk advies voor uw huisdier, e.d.
U vindt Dierspecialist de Koningsvis op Industrieweg 4 in Den Helder.

Nieuw bij Dierspecialist: de Dierspecialist App!

Profiteer van persoonlijke aanbiedingen en unieke acties, maak een dierenpaspoort aan, spaar voor extra korting, vraag ons alles over uw huisdier én kom langs in de winkel voor een gratis gezondheidscheck!

winkel
winkel

Showcase

winkel
winkel
winkel

Dierspecialist Den Helder op het Ravelijncenter

Dierspecialist XL de Koningsvis te Den Helder startte in 1984 met een kleine winkel in de Koningstraat, waar uitsluitend hengelsport, aquaria, terraria en bijbehorende accessoires verkocht werden. Vele jaren later en vier verhuizingen verder is de locatie een heel andere en is de oppervlakte van de winkel en het assortiment alleen maar toegenomen. Sinds 12 juli 2012 is Dierspecialist als Faunaland gevestigd op het Ravelijncenter in een geheel nieuw pand. Per 1 december 2018 is de naam aangepast in  “Dierspecialist” en op deze locatie wordt nu toekomstgericht een volledig assortiment gevoerd, wat past bij een moderne, volledige en eigentijdse dierenspeciaalzaak. Behalve vele soorten diervoeders is er ook een grote aquariumafdeling.

De hengelsportafdeling is enorm uitgebreid, terwijl u er ook een aparte afdeling ruitersport treft. Met een team van ca. 15 personen beschikken wij nu dus over een compleet assortiment en het daarbij behorende specialisme. Wij zijn u graag van dienst in onze winkel!

Team Dierspecialist Den Helder.

winkel

Dierspecialist kiest voor duurzaam

Begin van 2022 is er door ons gekozen om ca. 250 zonnepanelen op het dak van het pand aan de Industrieweg 4 te Den Helder te laten plaatsen. Wij zien dit als een investering gericht op de toekomst. Duurzaamheid is de belangrijkste drijfveer hierbij geweest, minder traditioneel energie gebruik, maar meer profiteren van de energiebron boven ons hoofd. De zon geeft gratis energie en dat betekent dat de energiebehoefte lager kan worden. De kans is groot dat de winkel gedurende een groot deel van het jaar zelfvoorzienend kan zijn betreffende de elektra behoefte. Een investering die dus per saldo op termijn voordeel kan opleveren en goed is voor het milieu.