Bestelservice aan huis en nieuwe producten

/ Actueel / Bestelservice aan huis en nieuwe producten

Nieuw binnen ons bedrijf is dat we de mogelijkheid bieden om uw bestellingen aan huis te laten bezorgen. Dit is natuurlijk erg handig als u even geen gelegenheid heeft om naar onze ruime winkel te komen. Met onze eigen bus rijden wij wekelijks onze route door Den Helder, maar wij bezorgen onze producten ook tot en met Den Oever.

Wij hanteren vaste besteldagen, maar in overleg met u is er veel mogelijk.

Ook hier gaan wij voor ons servicebeleid en lopen we net dat stapje harder voor onze klanten. Ons assortiment blijven wij ook steeds verder uitbreiden. Om te weten met welke producten wij dit doen is het aan te raden onze Socials en website te volgen.

Nieuwe exclusieve producten voor hond en kat

Op dit moment zijn wij achter de schermen ook druk bezig met wat exclusievere producten. Denk hierbij aan speciale trolleys voor het vervoer van honden, reisbenches, loopplanken en fietskarren. Deze producten zijn over het algemeen wat groter en daarom bieden wij de service om o.a. deze producten aan huis te leveren.

Heeft u een product op het oog maar kunt u het niet direct vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten en wij helpen u graag op weg met het juiste advies. U kunt ons bellen of gebruik maken van het contactformulier op de website. Wanneer mogen we bij u iets bezorgen?